top of page

Sedinta foto maternity: de ce e pentru tine?


Acum că bebe crește tot mai mare în burtica ta și se pregătește, ușor-ușor, să cunoască brațele și chipul celei care i-a vorbit, i-a povestit, i-a cântat timp de aproape nouă luni, îți dai seama că aceste câteva luni trec neașteptat de repede, iar burtica ce va fi fost casă bebelușului tău va reveni la dimensiunile ei pre-sarcină mai curând decât îți vei da seama. Lucrul acesta te va bucura, desigur, dar îți vei aminti mereu cu drag de perioada sarcinii, când pentru prima dată, burtica nu a fost ceva de ascuns ci, din contră, o mare bucurie. Și dacă tot e burtica o mare bucurie, de ce să nu îi acorzi atenția pe care o merită într-o ședință foto dedicată unei perioade atât de importante pentru tine: maternitatea? Cred că motivul principal pentru care am început să fac fotografie de maternitate este acela că femeia însărcinată uită cât este de FRUMOASĂ. Da, uneori îți este greu să crezi asta atunci când te simți oricum, numai frumoasă nu: obosită dar cu insomnie, cu stări de greață, balonare (o enumerare care sună mai degrabă ca introducerea unei reclame la medicamente. Not too sexy :)) ), dar din exterior nu se văd toate aceste lucruri care pe tine te fac să crezi că arăți rău. Se vede doar femeia frumoasă și puternică ce se pregătește să aducă pe lume o viață nouă. Bebelușul ei perfect. Pentru prima dată (sau a două, sau a treia, sau...) burtica nu mai e ceva de ascuns, ci de arătat cu mândrie și fericire, iar sedinta foto maternity este un mod perfect de a-ți onora corpul care face atâtea pentru pruncul tău. Până la urmă, e greu pentru el să fie resortul all-inclusive personal al bebelușului tău :)) Ești însărcinată doar o dată (sau, oricum, doar de foarte puține ori) în viață. Chiar dacă tu crezi că ești oricum numai glam nu, un fotograf maternity dedicat va scoate în evidență cu ușurință frumusețea, feminitatea, dar mai ales fericirea de neînlocuit și iubirea care vin la pachet cu maternitatea.


Sedinta foto maternity este super duper fun! Cu puțin timp înainte să naști, când oboseala, balonarea, arsurile și toate cele cu care o dau din nou în reclama mai sus menționată te fac să te gândești că vrei ca cele nouă luni să se termine mai repede, ședința ta foto este o experiență care îți amintește că maternitatea e frumoasă și chiar distractivă, mai ales dacă între tine și fotograful tău de maternitate există acel "click!". În sedinta foto maternity, vom povesti, vom râde, îți voi asculta bucuriile, nerăbdările și chiar fricile, în timp ce vei fi starul zilei, supermodelul de care acasă uiți. Și care are nevoie să fie văzut, mai ales de către tine :)

Amintirile de după sedinta foto maternity Pe lângă distracția de la ședința foto, vei rămâne cu o serie de fotografii atât de frumoase, cu o amintire prețioasă atât de importantă pentru tine, încât îți vei da seama cât de bine ai făcut că ți-ai alocat acea oră și jumătate ție și feminității tale. Pentru că pe lângă mama nou-născută odată cu bebelușul tău, ești în primul rând femeie, iar fotografiile tale te vor ajuta să nu uiți acest lucru niciodată. Dacă te hotărăști să ai parte de o sedinta foto de maternitate care să te arate așa cum ești tu de fapt: radiind de fericire (că nu degeaba femeile însărcinate au acel celebru "glow") și spectaculos de frumoasă, te aștept aici cu un semn, după ce ai consultat pachetele oferite. *Sedinta foto maternity are loc ideal în săptămânile 29-34 de sarcină, iar rezervarea se face din al doilea trimestru.

497 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page