top of page

Am avut expoziție și mi-a plăcut!

Actualizată în: 16 oct. 2020

Pe 5 octombrie a avut loc deschiderea Cravings&Distaste, prima expoziție Pui de Poze, organizată în cadrul Bucharest Photofest.

Despre proiect


Așa cum probabil știi de ceva vreme dacă mă urmărești mai ales pe Instagram și Facebook, ședința foto de maternitate este una dintre preferatele mele: de vizualizat, de studiat, dar mai ales de fotografiat, iar fiecare ședință foto cu gravidele superbe care-mi vizitează studioul mă stimulează să aplic în fotografiile mele noi stiluri și elemente.

Însă odată cu ocazia de a participa la Bucharest Photofest 2020 s-a ivit șansa de a duce mai departe un experiment cu fotografia de portret în stilul picturilor clasice, ale căror particularități le-am admirat de multe ori în picturile baroce: dramatismul luminii, culorile și per ansamblu emoția transmisă. Experimentul acesta l-am făcut pe mine și băieții mei în vreme de lockdown și a continuat, de data aceasta aplicat pe maternity împreună cu o temă concretă: aceea a poftelor și a grețurilor din timpul sarcinii.


Cravings&Distaste devine, astfel, o serie care transpune poftele și grețurile femeii însărcinate contemporane în lumea picturilor clasice.




După ivirea ocaziei de a participa la Bucharest Photofest 2020 și după stabilirea temei și stilului abordate, am început în august ședințele foto propriu-zise cu o serie de modele superbe, cărora le voi mulțumi din inimă forever and ever!

Hainele și accesoriile au fost oferite de Cufărul Actorilor. Are they amazing or what? <3


Expoziția


Vă spun sincer că fotografiile au fost expuse în cel mai frumos loc (de pe pământ)! Victoria Hub este un local superb, iar încăperea care găzduiește fotografiile, deși poate părea mică la început, este perfectă! Tonurile încăperii merg de minune cu cele folosite pentru a crea imaginile, iar vibe-ul s-a potrivit cu totul.

Photo credit: Miluta Flueras

Am avut un milion și-oleacă de emoții, public speaking is not my forte, dar am avut alături oameni dragi care mi-au dat curaj: the husband, the brother, the friends. Treimea câștigătoare.

Photo credit: Miluta Flueras

Acest mod de a aborda fotografia de maternitate este ceva nou la noi și trebuie să recunosc că am avut un soi de neliniște în așteptarea impresiilor celor care au vizitat expoziția. Și a modelelor care au participat la crearea seriei :)

M-a bucurat aprecierea pe care această serie a primit-o; fiind ceva diferit față de stilul pe care-l abordez zilnic, procesul (de la concept, la execuție și până la editare) a fost o provocare cu totul, iar imaginile finale au fost oricum peste așteptări, dar când vezi că ceea ce ai muncit day and night este apreciat de ceilalți, sentimentul e copleșitor!


Ca să nu mai spun de bucuria de a-ți vedea fotografiile printate atât de fain! Nu degeaba zic și-n social media: print your photos!

Photo credit: Miluta Flueras

Am avut și muzică faină, așa cum numai dj. Hefe știe să pună. Am râs mult. Am povestit de toate. M-am plimbat cu omul pe Victoriei de la un capăt la altul, pe tocuri, și nu m-a durut nici măcar un degețel de la picior. A fost frumos. Mai facem!


UPDATE: Imaginile sunt expuse până pe 26 octombrie, așa că te încurajez să le vezi live. The screen doesn't do them justice.



PROVOCARE: pentru că mi-a plăcut atât de mult să creez seria asta, lansez și o provocare pentru preggodivele care vizitează expoziția: dacă îți faci un selfie de acolo și îl postezi pe Instagram Story cu tag @puidepoze.ro, vom adăuga o fotografie în stilul "Cravings&Distaste", cu vestimentație și tot tacâmul, exact cum ai văzut în cele prezente expo, la orice pachet de fotografie de maternitate vei alege să faci.


Is this awesome or what? :)

570 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page