top of page

Portret de femeie

Principalul atu pe care am reușit în timp să mi-l construiesc și să îl privesc ca atare este încrederea în mine. Cu timpul, am învățat să împărtășesc acest lucru cu fiecare femeie care mi-a pășit în studio. În cadrul fiecărei ședințe foto, fie ea ședință foto de maternitate, ședință foto boudoir sau ședință foto de tip portret, am încercat să îi redau femeii încrederea de care are nevoie pentru a se destinde și a fi relaxată.

De cele mai multe ori, doamnele pe care le fotografiez spun “nu sunt fotogenică”, “nu știu cum să pozez”, ”nu știu cum să țin mâinile”. Pentru a le face să se simtă încrezătoare, le arăt care sunt pozițiile care le avantajează și le pun în valoare trăsăturile, le fotografiez și ulterior le arăt rezultatul. Reacțiile lor sunt: “wow, aceasta sunt eu?”, “cât de frumoasă sunt”. Ușor, ușor, se destind, prind încredere în ele și astfel reușesc să am cele mai bune cadre.

Este ireal cum se poate transforma o femeie din momentul în care intră în studio până la finalul ședinței foto. O vezi transformându-se în cea mai bună varianta a ei.

Următoarele fotografii sunt câteva dintre portretele realizate în cadrul ședințelor foto.







Dacă îți dorești să ai parte de o ședință foto de portret, unde să te simți specială, frumoasă, încântătoare, scrie-mi pe adresa anca@puidepoze.ro. Ne vedem în studio.


236 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page