top of page

Welcome to the jungle, bebe Călin! - ședință foto nou-născut (București)

Călin avea doar 6 zile atunci când a venit în al nostru studio foto de nou-născuți cu dorința de a avea o ședință foto specială: a vrut ca, pentru două ore, să vadă cum e să fii un animăluț în junglă. I-a plăcut foarte mult să se îmbrace într-un mini Baloo și a dormit ptofund, așa că am profitat de poziția lui adorabilă de somn pe burtică pentru a face niște fotografii minunate.

Cum jungla poate fi un loc primejdios, Călin a fost însoțit de o dragă prietenă de-a locului, care l-a ghidat printre liane.


Iar pentru că la ora prânzului i s-a făcut foame, un alt prieten de nădejde din junglă, șoricelul, i-a adus un biscuite maaaare, din care au ronțăit amândoi până au adormit.
După atâta joacă de-a animăluțele, Călin a hotărât că ar fi cazul să pozeze și în propriul rol, așa că s-a urcat într-un coșuleț super confortabil și, cuibărit într-un wrap, surpriză! a mai tras un pui de somn :))Dragi viitori părinți, dacă vreți ca și puiul vostru să fie vedeta unei sedințe foto de nou-născut, vă așteptăm cu un semn aici. Rezervarea se face încă din timpul sarcinii.

54 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page