top of page

Look, ma, I'm on the news!

Atunci când am început să facem fotografie de nou-născuți, am făcut-o pentru că ne-am dorit mult de tot să oferim părinților cele mai frumoase prime amintiri cu bebelușul abia sosit pe lume. Suntem nespus de fericiți atunci când vedem cât de frumoase sunt imaginile pe care le oferim părinților, când primim la schimb emoția și bucuria lor atunci când își primesc galeria, când vedem că ceea ce facem cu atâta drag și pasiune contează.


De aceea, atunci când am văzut că le-am atras atenția celor de la Business Review, am acceptat imediat invitația lor de a participa la un interviu.

Dacă nu ați trecut pe la secțiunea CINE SUNTEM, atunci puteți arunca din prima un ochi peste interviu, iar dacă da, înseamnă că știți deja un foarte short version al poveștii noastre. De fapt, oricât de mult sau de puțin ați ști despre ce facem și cine suntem, vă invităm să ne cunoașteți așa cum ne-am prezentat în acest interviu. Despre ce ne-a inspirat să ne alegem acest drum, de ce „Pui de Poze” și ce vrem să ne aducă viitorul, citiți AICI. În engleză :D

47 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page