top of page

Tips and Tricks pentru a arăta impecabil în poze

Cunoaștem cele două tipuri de oameni: cei care ies perfect, impecabil în fotografii, fără pic sau minim de efort și cei care oricât ar încearca, parcă tot nu reușesc să fie naturali și relaxați în fața camerei.

Dacă îți dorești o ședință foto de studio, însă nu ai încredere că vei poza precum un model, articolul de astăzi te va ajuta să afli câteva tehnici de posing. Să începem.

În primul rând, ai grijă la postură. Nu uita, spatele este unul dintre cele mai importante aspecte atunci când pozezi. Stai dreaptă, căci o postură corectă îți evidențiază frumos corpul.

Un alt aspect important este să fii relaxată. Niciodată nu sta încordată atunci când ți se fac fotografii, indiferent de context. Știu, obiectivul ne poate provoca emoții, dar întotdeauna, relaxarea se poate observa în fotografii. Este ușor să devii serioasă în fața aparatului, însă fii naturală, fii tu însăți.



Nu îți face griji pentru poziția mâinilor. Da, noi fotografii avem o întrebare pe care o auzim aproape la orice ședință foto: și cu mâinile ce fac, cum le țin?

Mâinile lăsate atârnând pe lângă corp nu reprezintă o rezolvare, dimpotrivă. Această poziție creează senzația de stânjeneală. Trucul este următorul: ține o mâna în poziție verticală, iar cu cealaltă încearcă să formezi un unghi, fixând mâna pe șold.

Un alt truc ar fi să te joci cu decorul sau ține în mână un obiect, precum un pahar sau un buchet de flori.




Nu sta cu tot corpul întors spre cameră. Dacă vei face acest lucru, silueta ta o să pară masivă, așadar, formează întotdeauna un unghi. O poziție avantajoasă este aceea de a sta cu un picior în față.




Zâmbește natural mereu. Care este secretul? Gândește-te la ceva amuzant sau încearcă să glumești împreună cu fotograful tău. Zâmbetul este întotdeauna trucul cel mai de preț al unei femei.

Împinge bărbia în față, nu o ridica prea mult și înclină ușor capul spre unul dintre umeri.




Și nu uita să te distrezi. Camera foto cu siguranță o să te iubească.

Sper că tehnicile de posing ți-au fost de folos. Dacă încă ai emoții, vreau să te asigur că la ședința foto îți voi arăta cum să îți așezi corpul, mâinile, degetele, și poate cel mai important aspect, te voi ajuta să scapi de gândurile care nu te ajută să ai o stare de relaxare.

Te aștept în studio să creăm amintiri frumoase împreună.

Hugs,

Anca

112 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page