top of page

Ocazii perfecte pentru a oferi cadou o ședință foto profesională

Știu că pentru unii bucuria de a primi un cadou este enormă, însă mai știu că pentru alții este o și mai mare bucurie să ofere cadouri. Mai ales atunci când dăruiesc unei viitoare mămici o ședință foto profesională de maternitate sau unei familii o ședință foto de familie.


Gender reveal

Oferă-i prietenei tale o experiență aparte. Dacă își dorește să facă Gender reveal într-un cadru intim ori în cadrul unei petreceri, un giftcard este alegerea potrivită.

Cu multă imaginație și atenție la detalii, pot crea un cadru tematic care să redea perfect povestea celor 3, mami tati și bebe din burtică. Pentru mine este o onoare să iau parte de fiecare dată la bucuria viitorilor părinți.


Baby shower

În cadrul unei astfel de petreceri sunt invitați prietenii și familia. Avantajul este că invitații se cunosc între ei și pot oferi împreună cadou o ședință foto pentru viitorii părinți.

Este important de menționat că cei care vor să ofere cadou o ședință foto, trebuie să țină cont de starea viitoarei mămici. Este important în primul rând ca ea să se simtă confortabil.


Ziua de naștere

Multe femei își doresc să beneficieze de o ședință foto profesională, însă aleg să amâne acest moment, fie din cauza timpului, fie din cauza prețului. Cu siguranță dacă ar primi cadou un voucher s-ar bucura enorm. Nu crezi?


Cadou pentru nași

Dacă ești viitoare mireasă și vrei să le oferi nașilor tăi un cadou special, poți opta pentru o ședință foto de familie. Se spune că nașii sunt părinții spirituali, de ce să nu le oferi cadou o ședință foto de suflet, unde pot participa și copiii lor, dar și copiii spirituali?


Toate aceste evenimente au o legătură strânsă cu perioadele cele mai frumoase ale vieții noastre, de aceea este atât de frumos să le imortalizăm și să le putem privi o viață.


Cum poți comanda un gift card sau un voucher? Trimite-mi un e-mail pe adresa anca@puidepoze.ro, iar eu voi pregăti cu mult drag cutiuța perfectă.

693 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page