top of page

De ce să alegi un studio foto profesional pentru fotografii de gravidă?

Trăim din emoție și suntem emoție, mai ales când vine vorba de perioada de maternitate.

Dacă ar fi să evidențiez acum principalele motive pentru care îți recomand un studio foto profesional pentru o ședință maternity, sunt sigură că le știi deja, așadar, ceea ce îmi propun este să privim lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Am auzit de câteva ori că există și persoane mulțumite de fotografiile făcute cu telefonul, la care mai adăugă câteva filtre și sunt perfecte. Vreau să îți spun câteva motive pentru care o ședință foto în studio este o experiență de care te poți bucura în cea mai frumoasă perioadă a vieții tale.
Emoție

Dorim să păstrăm vii momentele pline de emoție atunci când bebe a dat prima dată cu piciorul în burtică sau când am văzut prima ecografie.

Acolo unde există emoție, există vibrație și există confort. Asta te pot asigura că vei trăi atunci când vei păși în studioul meu.

Experiența

Experiența pe care o trăim împreună la o ședința foto maternity nu o putem compara cu pozele făcute în alte momente ale vieții noastre.

Poate nu credeai că pozițiile studiate sunt unul dintre elementele esențiale, însă te ajută

să-ți pui în evidență trăsăturile, atuurile, burtica.
Amintiri

,,Câteodată nu vei ști valoarea momentului pe care-l trăiești decât atunci când se transformă în amintire.'' - Dr. Seuss

Astăzi este ușor să imortalizăm o amintire într-o fotografie pe care o putem vedea chiar și peste 30 de ani.

Cea mai frumoasă parte a amintirilor este atunci când le creăm. Chiar dacă pentru unele femei această perioadă este una grea, este frumos să-și creeze amintiri ce vor fi hrană pentru suflet, pe viitor.


Îți mulțumesc că ai ajuns până la final.


Hugs,

Anca
67 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page