top of page

De ce să îi oferi o ședință foto unei viitoare mămici?

Prietena ta cea mai bună este o viitoare mămică și poate te gândești ce cadou special să îi oferi. De aceea, m-am gândit să îți fac alegerea puțin mai ușoară oferindu-ți câteva motive pentru a-i dărui o ședință foto de maternitate. Hai să începem.


1. Încă nu a aflat de fotografiile de maternitate realizate în studioul foto.

Poți să îi trimiți o fotografie cu altă viitoare mămică și vezi ce reacție are. Dacă este încântată, înseamnă că un astfel de cadou o va impresiona.


2. Există posibilitatea să fi aflat de fotografiile de maternitate și să își dorească, însă amână momentul.

Poate se gândește că o ședință foto durează prea mult, prețul este unul mare sau nu este suficient de atrăgătoare în această perioadă. O ședință foto durează în jur de o oră și jumătate, însă dacă alegi să îi oferi și serviciile de make-up și hairstyle, ședința durează în jur de trei ore. Acum că am deslușit misterul orelor petrecute în studio, există posibilitatea de a alege unul dintre pachetele disponibile în funcție de bugetul dorit. Se spune că în perioada sarcinii femeile au un glow special, și sincer, cum pot să nu strălucească atunci când trăiesc astfel de momente magice.3. Va zâmbi ori de câte ori va privi fotografiile cu ea graviduță.

Și ori de câte ori cineva le va admira, ea va spune că ședința foto a fost cadou de la prietena cea mai bună.


4. În cadrul unei ședințe foto, viitoarea mămică va trăi o experiență unică.

Fotograful ales știe cum să o facă să se simtă relaxată, o va ghida astfel încât să pozeze natural și să iasă cele mai frumoase fotografii.


5. Alege să dăruiești experiențe, emoții, sentimente, trăiri.

Lucrurile materiale se devalorizează în timp, însă cadourile de suflet vor rămâne pentru totdeauna.Dacă îți dorești să oferi cadou o ședință foto de maternitate prietenei tale, îmi poți scrie pe adresa de

e-mail anca@puidepoze.ro, iar eu voi fi complicele tău.


Îți mulțumesc că ai citit acest articol. Până data viitoare, ne vedem pe Insta. Hugs!


Anca

118 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page