ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Această pagină există pentru a-ți oferi răspunsuri la aproape toate întrebările pe care ți le-ai pus de când ai intrat pe site. Lista e deschisă, așa că dacă mai jos nu găsești informațiile de care ai nevoie, te așteptăm cu un click AICI.

• Care este costul ședinței?

Costul variază în funcție de pachetul ales. Tot de pachetul ales depinde și numărul de imagini pe care îl veți primi, precum și alte bunătăți, așadar te așteptăm AICI pentru a consulta pachetele disponibile.

• Ce vârstă au nou-născuții pe care-i fotografiați?

 Fotografierea nou-născuților se face în primele două săptămâni de viață, ideal între 5-10 zile, pentru că aceasta este perioada în care bebelușul este mai ușor de liniștit, doarme până la 18 ore pe zi și își păstrează poziția fetală atât de adorată în imagini. După 10 zile, bebelușul începe să își piardă din flexibilitate și rămâne treaz intervale mai lungi de timp. Asta pe lângă mult iubitele pusee și colici :)

• Dar bebelușii?

În primul an al bebelușului, există niște etapele de dezvoltare (milestones) foarte importante: atunci când stă bine pe burtică (aprox. 4 luni), când stă nesusținut în funduleț (aprox. 6-7 luni), când începe să stea în picioare, precum și vârsta de un an. Așadar, ședința foto BABY se adresează bebelușilor între 4-5 luni și un an.

 

 

• Când să facem programarea?

În cazul nou-născuților, pentru că îi fotografiem atât de fresh, e nevoie ca programarea să se facă încă din timpul sarcinii, pe baza datei probabile a nașterii, care știm că e de multe ori o mincinoasă, căci bebe poate să se nască ori mai devreme, ori mai târziu decât aceasta. Așa că DPN-ul va fi orientativ, iar data și ora concretă o vom stabili în jurul acestuia, după nașterea micuțului, după ce mămica va ajunge acasă de la maternitate.

 

În cazul bebelușilor, programarea o vom face cu minim o lună înainte, pentru a ne asigura că suntem disponibili.

În cazul ședințelor foto de maternitate, acestea au loc între săptămânile 29-34 de sarcină și se programează ideal din al doilea trimestru de sarcină.

• Cum se face programarea?

Rezervarea datei programate se face după achitarea unui avans de 30% din valoarea pachetului ales și a semnării unui contract de prestări servicii foto pentru ședința dumneavoastră. Acest pas este obligatoriu pentru păstrarea locului dvs în ziua aleasă.

• Cât durează o ședință foto?

Ședința foto NEWBORN durează în jur de 3 ore, în funcție de cât de liniștit este bebe. Este important să ajungeți la ședința foto la timp sau chiar mai devreme, pentru că nu vom începe direct cu fotografierea în sine, ci mai întâi bebe va fi hrănit, dezbrăcat și liniștit/adormit, proces ce poate să dureze.

 

Ședința foto BEBE durează în jur de o oră și jumătate și se realizează, ca și cea newborn, în studioul nostru.

•Cum să mă pregătesc pentru ședință? Ce să aduc?

Studioul este dotat cu tot ce e nevoie pentru ca cel mic să aibă parte de confort, așadar de recuzită, hăinuțe și accesorii ne ocupăm noi, așa că voi va trebui să aduceți doar bebelușul și hrana acestuia, dacă nu este alăptat. Desigur, dacă aveți un obiect de suflet pe care vreți să-l aduceți, îl vom include cu drag în decor :)

Oricum, după rezervarea datei exacte a sesiunii foto, veți primi pe mail toate detaliile legate de organizarea acesteia, precum și un reminder înainte de ședință.

•Putem să primim și celelalte imagini, needitate? Măcar să le avem...

Felul în care arată imaginile care v-au plăcut și v-au determinat să dați click pe pagina noastră este rezultatul unei munci minuțioase, iar asta implică atenta alegere a fotografiilor care vor fi incluse în pachet și editarea profesională a acestora. Astfel, imaginile finale reflectă viziunea, talentul și munca noastră și credem cu tărie că dacă apelați la un profesionist, meritați să primiți exact acele imagini demne de a fi postate în online și de a fi puse în ramă, de care să vă bucurați de fiecare dată când le priviți. De aceea, către voi vor pleca doar imaginile de care suntem 100% mulțumiți, iar RAW-urile vor rămâne la noi.

•În cât timp sunt gata fotografiile?

Imaginile finale le veți primi în termen de 6 săptămâni de la data ședinței foto. În vremurile în care noi, părinții, avem telefoane mobile cu care facem sute de poze diferite-dar-la-fel bebelușilor noștri, se pierde factorul WOW pe care doar fotografia profesională îl oferă. Tocmai de aceea, scopul nostru e să-ți oferim exact fotografiile pe care vrei să le pui în ramă, lucru care are nevoie de timp și migală, pentru că ne concentrăm asupra calității și nu a cantității. Acesta este motivul pentru care numărul de ședințe foto pe lună este limitat, iar predarea imaginilor durează atât.

CELE MAI RECENTE POSTĂRI PE BLOG

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon