top of page
Ghid de pregătire pentru ședința foto de maternitate
ghid-maternity.jpg

Acum că am rezervat împreună ședința foto de maternitate, vreau să-ți povestesc puțin despre cum va decurge ea și cum să vă pregătiți pentru ca totul să meargă cât mai lin.

Vă rog să urmați acești pași și să respectați mai ales regulile de igienă impuse de momentele în care ne aflăm. În acest sens, este important să știți că în studio este permisă doar prezența părinților și a frățiorilor, dacă este cazul.

UNDE SĂ VII

Studioul se află pe strada Grădinarilor 2-4, în zona Mall Vitan. Este un bloc nou de patru etaje, alb cu dungi gri petrol, iar ca reper, veți vedea un gard cu vegetație falsă. Vă rog să mă sunați când ajungeți, ca să vin să vă deschid.
Dacă veți căuta pe Waze Pui de Poze, vă va aduce unde trebuie 

De asemeni, pentru a vă asigura că nu întârziați (traficul e ceva superb indiferent de zi sau oră acum), cu o seară înainte vă sugerez să verificați pe Waze care ar fi ora orientativă la care ar trebui să plecați spre mine. Poate în general de acasă până la studio faceți 15 minute, dar cine știe pe unde mai apare vreo reparație-n drum sau *insert situation here*Este important să faceți acest lucru, pentru că timpul alocat pentru ședința voastră este bine stabilit, iar întârzierea nu va aduce cu ea prelungirea ședinței.

PUI02407_edited.jpg
MAI JOS LAS NIȘTE PROPUNERI, DIN CARE VEI ALEGE CE SE VA POTRIVI CU STILUL TĂU

• un body care îți place super mult (poate fi și body simply stretchy, nu neapărat de dantelă dacă nu ai);

• maletă/helancă neagră sau albă și boxeri de damă în aceeași culoare;

• bustieră sau sutien NUDE (culoarea pielii) fără bretele pentru a putea prinde materialul mai ușor când te înfășor în el;
• lenjerie intimă cât mai subțire și cu cât mai puțin material posibil (ca să îmi fie ușor să retușez dacă e cazul), recomand culoarea pielii;
• cămașă albă largă și jeans boyfriend, bustiere și pantaloni sub burtică;
• accesorii de gât (mărgele, coliere statement, orice ai tu).Dacă partenerul va participa la ședință, sugerez ca hainele sale să fie uni, fără logo-uri, imprimeuri, sau alte elemente care să distragă atenția. Un tricou, o cămașă casual (nu office) sunt suficiente. Dacă va/veți dori ceva pe concept, let me know, să integrăm frumos.

PUI09636.jpg
PĂR ȘI MACHIAJ

Dacă nu facem Makeup&hair la studio, atunci părul și machiajul sugerez să le ai făcute cât să te simți pretty; nu ceva pompos, dar să te simți tu bine; de asemeni, prefer oricând părul mai voluminos, mai wavy decât drept, asta ca sugestie.

Dacă ai ales să colaborezi cu makeup artista mea și facem makeup&hair la studio înainte de ședință, atunci vino doar cu tenul curat, nemachiat. Este foarte important să nu apelezi la tratamente sau epilare facială cu 2-3 zile înainte de ședință.
t despre păr, acesta trebuie spălat cu o zi înainte de ședință, iar NU în dimineața ședinței, ca să poată fi aranjat.

Unghiile arată foarte bine nude, sau french/baby boomer. În orice caz, e important să nu fie făcute în culori țipătoare.
 

PUI09905.jpg

Și cam atât. Rămâne doar să ne vedem la ședința ta foto, să fii supermodel for a day.

Vă îmbrățișez și abia aștept să vă cunosc! 

bottom of page