Ghid de pregătire pentru ședința foto de maternitate

Acum că am rezervat împreună ședința foto de maternitate, vreau să-ți povestesc puțin despre cum va decurge ea și cum să vă pregătiți pentru ca totul să meargă cât mai lin, mai ales acum, după ieșirea din starea de urgență :)

Vă rog să urmați acești pași și să respectați mai ales regulile de igienă impuse de momentele în care ne aflăm. În acest sens, este important să știți că în studio este permisă doar prezența părinților și a frățiorilor, dacă este cazul.

UNDE SĂ VII

Studioul se află pe strada Grădinarilor 2-4, în zona Mall Vitan. Este un bloc nou de patru etaje, alb cu dungi gri petrol, iar ca reper, veți vedea un gard cu vegetație falsă. Vă rog să mă sunați când ajungeți, ca să vin să vă deschid.
Dacă veți căuta pe Waze Pui de Poze, vă va aduce unde trebuie 

MAI JOS LAS NIȘTE PROPUNERI, DIN CARE VEI ALEGE CE SE VA POTRIVI CU STILUL TĂU

• un body care îți place super mult (poate fi și body simply stretchy, nu neapărat de dantelă dacă nu ai);

• maletă/helancă neagră sau albă și boxeri de damă în aceeași culoare;

• bustieră sau sutien NUDE (culoarea pielii) fără bretele pentru a putea prinde materialul mai ușor când te înfășor în el;
• lenjerie intimă cât mai subțire și cu cât mai puțin material posibil (ca să îmi fie ușor să retușez dacă e cazul), recomand culoarea pielii;
• cămașă albă largă și jeans boyfriend, bustiere și pantaloni sub burtică;
• accesorii de gât (mărgele, coliere statement, orice ai tu).În cazul pachetelor Precious Belly sau Perfect Belly, sugerez ca hainele partenerului să fie uni, fără logo-uri, imprimeuri, sau alte elemente care să distragă atenția. Un tricou, o cămașă casual (nu office) sunt suficiente.

 

Te rog, având în vedere starea de alertă, ca ceea ce alegi să aduci să fie curat și igienizat.

PĂR ȘI MACHIAJ

Părul și machiajul sugerez să le ai făcute cât să te simți pretty; nu ceva pompos, dar să te simți tu bine; de asemeni, prefer oricând părul mai voluminos, mai wavy decât drept, asta ca sugestie.

Unghiile arată foarte bine nude, sau french/baby boomer. În orice caz, e important să nu fie făcute în culori țipătoare.
 

Pregătirea în studio înainte de ședința foto, Covid edition:

Multe dintre aceste lucruri le făceam și înainte de pandemie, ca respect pentru voi și bebelușii care mă vizitează, dar vom lua și o serie de măsuri suplimentare, dat fiind contextul în care va avea loc ședința voastră:

- Înainte să intrați în studio, sănătoși cu toții, desigur, vă veți descălța și veți lăsa încălțămintea la intrare pe terasă, înainte de a intra în studio;

- Vă voi invita să vă spălați pe mâini cu apă și săpun înainte de a atinge orice în studio și veți folosi doar prosoape curate, aflate rulate în coșulețe lângă chiuvetă;
 

!Vă rog să purtați mască de protecție pe tot parcursul ședinței cât timp nu veți fi în fața aparatului foto!

Și cam atât. Rămâne doar să ne vedem la ședința ta foto, să fii supermodel for a day.

Vă îmbrățișez și abia aștept să vă cunosc! 

CELE MAI RECENTE POSTĂRI PE BLOG

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon