Carmen P.

"O experiența de neuitat, mulțumim Anca pentru răbdarea și drăgălășenia cu care te-ai purtat pe tot timpul ședinței, puiul nostru a fost perfect atât dpdv emoțional cât și fizic datorită ție! Recomand cu drag tuturor celor care doresc sa aibă parte de un moment unic împreuna cu bebelul lor! Va mulțumim!"

Julieta B.

"Am avut parte de o experienta minunata alături de Anca, care este o persona blândă, răbdătoare și foarte talenta.
Îți mulțumim pentru atenția și grija data puiului nostru și pentru superbele fotografii de care nu ne mai saturam sa le privim.
Recomand din suflet Pui de Poze pentru crearea unei amintiri unice. ❤️"

Simona V.

"Absolut minunat! Totul! Incepand cu atmosfera din timpul sedintei foto pana la fotografiile finale, care sunt perfecte! Va multumim pentru aceste amintiri superbe!"

Ana Maria L.

"Recomand! Sunt foarte multumita de colaborarea cu Pui de Poze. Anca este atenta la detalii si stie cum sa se comporte cu bebe . Toate cerintele si pretentiile noastre au fost respectate in privinta livrarii si a editarii fotografiilor."

Monica H.

"Am ramas placut surprinsa de profesionalismul lor, de incredibila atentie la fiecare detaliu si nu in ultimul rand de cat de tare e Anca! Cata grija si blandete are si cum se da ea practic dupa bebe si nu forteaza nimic doar de dragul artei :)) Pozele au iesit super! Anca you rock!"

CELE MAI RECENTE POSTĂRI PE BLOG

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon